dijous, 16 de setembre del 2010

NOVA TEMPORADA DE METAL TRANSFER!!.

Doncs si amics. Després de l’aturada estival, Metal Transfer torna a la graella de programació de Ràdio Montblanc en aquesta propera temporada 2010-2011, resultant ser així la temporada nº21 en antena de Metal Transfer i que estrenarem el proper dijous 23 de setembre.

Metal Transfer torna amb la mateixa idea de sempre; disfrutar del hard rock i del metall que cada setmana punxem en antena, intentant mantenir aquest esperit independent. Simplement cada setmana ocupar el dial de la fm per compartir amb vosaltres una estona de bon hard’n’heavy i atabalar-vos de tant en tant amb les meves paraules, històries i pifies en directe. Però sobretot, atabalar-vos amb una bona dosi de hard rock i heavy metal.

Si us bé de gust, us espero aquest dijous vinent dia 23 de setembre a partir de les 21:30h. al dial de Ràdio Montblanc (107.0 FM), o bé per la xarxa des de www.radiomontblanc.cat" www.radiomontblanc.cat. Podreu també des del blog descarregar-vos el programa cada setmana o bé realitzar una subscripció via iTunes des d’aquest enllaç (i que també teniu el blogroll lateral).

Juntament amb el programa seguirem donant continuitat a l’espai musical Melodic Avenue els dijous en directe a les 23:00h., el qual també podreu descarregar-vos cada nova edició des del blog o des d’iTunes.

Companys, seguidors, amics i esporàdics, ens escoltem aquest dijous si voleu. Una abraçada a tots.

Back for the attack.