dijous, 16 de setembre del 2010

MIKE PORTNOY DEIX DREAM THEATER.


A aquestes alçades notícies com aquesta no ens venen de nou, els canvis de formació són freqüents, però quan és l’alma mater de la banda qui deix el lloc la cosa canvia i sobretot quan parlem d’una banda com Dream Theater.

Després de 25 anys d’estar al davant de la banda i darrere la bateria, MIKE PORTNOY deix Dream Theater. Talment no ens podem imaginar a Dream Theater sense Mike Portnoy, el que ha estat membre fundador, impulsor i capità de la banda icona dins el metall progressiu. Però Portnoy ha dit prou de Dream Theater i ara busca altres experiencies.

Tant per una part com per l’altra asseguren que no hi ha cap mena de desavinença personal, ves a saber, però certament les darreres col.laboracions de Portnoy amb altres bandes com Transatlantic o la més recent com a bateria dels Avenged Sevenfold, de ben segur han provocat que Portnoy hagi prés aquesta decisió. Sencillament Portony s’ha cansat d’estar al davant d’una banda, de donar-ho tot i de la rutina i esforç que això comporta, i ara necessita fer aquesta aturada en el camí per agafar aire i buscar nous horitzons musicals i personals..., ser potser només el bateria d’una banda.

Sia pel que sia, Dream Theater necessiten nou bateria per continuar la seva carrera tal i com han anunciat. Però el més fotut de tot no és la marxa de Portnoy, si no qui serà capaç de substituir a un dels millors bateries d’aquest univers??.

Comença la travessa..