dijous, 16 de setembre del 2010

EL CAFÈ METÀL.LIC DIU ADÉU A LES ONES RADIOFÒNIQUES

Mala notícia ens donen a conèixer els companys del programa de ràdio EL CAFÈ METÀL.LIC, un dels espais radiofònics que més ha lluitat pel metall d’arrels catalanes i la seva difussió des de les ones de Ràdio Badalona.

El seu director, Toni Cano, ens fa arribar aquest missatge:

“Malauradament, el programa de ràdio deixa les ones de la FM després de 4 anys en antena. Volem donar les gràcies a tots i totes que ens heu escoltat tant per FM com per Internet i als entrevistats, com també a les promotores i cases discogràfiques, a tots/es aquells que ens heu fet arribar música per ser punxada.

La web segueix en actiu, al igual que el myspace, youtube, bloc i grup de facebook informant de concerts i notícies de l'escena catalana.

Les falses promeses per part de l'emissora per recolzar el programa a una nova temporada fa que arribi el punt final. Agrair a tots els tècnics que d'una manera o una altra han participat en el projecte, amés de ser bons professionals, són millors persones.

S'ha intentat portar el programa a d'altres emissores, però sense resposta. Siguem sincers, una música com la nostra és molt difícil obrir-se pas a la ràdio.
Ens queda INTERNET, sino fos pels drets musicals que gestionen uns tercers, seria fàcil, així que una de les possibilitats és fer un programa setmanal en podcast amb música lliure. Cosa que s'estudia a dia d'avui i no es descarta de fer.

Crec que era un dels millors programes fets a la FM i amb una direcció clara com recolzar el hardrock i el metal fet a Catalunya. Sense ànim de lucre, però amb molta il·lusió a la feina.

El Cafè Metàl·lic era un programa que es seguia molt per Internet a Catalunya i fora d'ella, cosa que ens era difícil de creure, però hem fet grans amics amb bandes foràneas que volien ser entrevistades.

Una forta abraçada metàl·lica des de Badalona. Encara ens queda cafeïna a les venes.”

Des de Metal Transfer vull donar tot el suport a Toni Cano i a l’equip del Cafè Metàl.lic, per a que segueixin endavant i no deixin de buscar la manera de tornar a assaltar les ones herzianes, doncs necessitem tots els canals de difussió possibles per donar a conèixer l’escena metalera catalana. Tanmateix també felicitar-los per la feina feta durant aquests anys i per tot allò que facin a partir d’ara, recolzant el metall català.

Segur que els escoltarem de nou aviat...

Més info: Cafe Metal