diumenge, 29 de març del 2009

Estrenem Melodic Avenue en format de podcast.


A finals del passat 2008 us informava envers la nova proposta de franja musical denominada Melodic Avenue. Un espai creat i impulsat per Metal Transfer via Ràdio Montblanc, i que vol ser un sencill oasi per a tots els seguidors del rock melòdic, l’AOR i el hard rock. Un espai que intentem emetre cada dijous a les 23:00 hores i que de moment només es podia escoltar al dial o a través de les emissions on-line.

Ara, amb la intenció simple i sencilla de difondre aquest espai a tots els oïents i seguidors del gènere, he decidit estrenar Melodic Avenue a la xarxa en format de podcast. Melodic Avenue és una franja de ràdio-fòrmula que es va alternant setmanalment entre les direfents edicions disponibles, en canvi des d’aquí anirem enllaçant edicions conforme editem un nou podcast, per la qual cosa no mantindrem una regularitat fixe. Tots aquells que tingueu la subscripció de Metal Transfer via iTunes també rebreu Melodic Avenue per la mateixa subscripció, amb els continguts extres per a iPod.

Melodic Avenue és una franja exclusivament musical, totalment independent i que ha estat creada únicament amb la intenció que sia disfrutada pels oïents. Sense aditius ni conservants, només 60 minuts de bon rock melòdic.

Si pot ser, agraïria que em fèssiu arribar algun tipus de feedback o comentari sobre la idea de Melodic Avenue, si els seguidors del rock melòdic trobeu interessant aquesta proposta de franja musical i si penseu que resulta atractiu que us la pogueu descarregar.

Només em cal dir que us relaxeu i disfruteu.

Enllaç a la primera edició: Melodic Avenue vol.1