dijous, 2 de setembre del 2010

UNRULY CHILD APUNT PER RENÈIXER.


Tot enllestit per a l’edició de l’esperat disc de retorn dels melòdics UNRULY CHILD amb la formació original d’aquell espectacular debut de 1992, un nou plàstic titulat “Worlds Collide” i que s’editarà el proper 15 d’octubre via Frontiers Records.

Després de dos discs un tant irregulars i amb formacions diverses, els Unruly Child originals reneixen amb el guitarrista Bruce Gowdy, el teclista Guy Allison, el bateria Jay Schellen, el baixista Larry Antonino i sobretot amb allò que tothom esperava, la veu de Marcie Michelle Free (aka Mark Free).
Worlds Collide inclourà els següents temes: Show Me The Money – Insane - When We Were Young - Tell Another Lie - Love Is Blind - When Worlds Collide - Talk To Me - Life Death - Read My Mind – Neverland - Very First Time - You Don't Understand.

Segons comentaris de les diverses parts de la banda, podria haver-hi intents de presentar aquest disc sobre els escenaris en directe de cara al proper any. Tanmateix la banda abans de pensar en un proper disc, té intencions d’editar una nova versió remasteritzada i amb temes extres del disc “Tormented” que editava en solitari Marcie Free l’any 1996 i que incloia molts temes que s’havien preparat per a un possible segon disc d’Unruly Child amb Free a les veus.