diumenge, 21 de febrer del 2010

AXEL RUDI PELL, en directe i en estudi.

El proper 26 d’abril el guitarrista alemany AXEL RUDI PELL editarà el seu tretzè disc en estudi, sota el títol de “The Cest”. Sembla que amb aquesta nova entrega Rudi Pell vol retornar una mica a les seves arrels musicals, mantenint la seva sonoritat clàssica.

Pell ha mantingut aquesta formació que tant bons resultats li proporciona, amb el vocalista americà Johnny Gioleli (Hardline), qui ha grabat les seves parts als USA i en constant contacte amb Pell via Skype, el teclista Ferdy Doenberg, el baixista Volker Krawczack i el reputat bateria Mike Terrana.

En aquesta ocasió Pell és per primer cop el productor del disc, el qual s’ha enregistrat als W.A.T. Studios de Bochum i s’ha mesclat i produït sota la direcció de Charlie Bauerfeind als Mi Sueño Sudios de Tenerife (propietat d’Andi Deris) i en els Twiligth Hall Studios dels mateixos Blind Guardian. El track-list final del disc és el següent: Prelude Of Doom (Intro) - Too Late - Devil Zone - Prisoner Of Love - Dreaming Dead - Glory Night - Dark Waves Of The Sea (Oceans OfTime Pt. II: The Dark Side) - Burning Rain - Noblesse Oblige (Opus #5 Adagio Contabile) - The End Of Our Time.

I per als que no puguin esperar al mes d’abril per degustar nou material d’en Pell, la setmana vinent Axel Rudi Pell editarà un nou DVD en directe apodat “One Nigth Live”, del qual en teniu un petit trailer a continuació.