dijous, 2 de juliol del 2009

Tanquem la temporada nº19.

Amb el programa del dijous dia 2 de juliol posem fi a la temporada nº19 de Metal Transfer.

L’objectiu que em vaig marcar per aquesta temporada de Metal Transfer crec que l’he assolit, doncs era mantenir una regularitat en les emissions després de passar per diversos problemes que afectaren a la constància del programa en la temporada passada.

Aquesta temporada ha estat molt gratificant a mode personal, cada setmana ha estat un plaer poder plantar-me davant del micròfon i compartir una estona amb tots aquells que ho han volgut, mentres deixàvem anar una banda sonora carregada de bon hard rock. I per sobre de tot, disfrutant cada tema dels que he punxat, sense seguir cap directriu imposada; sencillament punxant allò que em ve de gust. Egoïsme??, no.., independencia i il.lusió.

En aquest post, també voldria donar les gràcies a tots els companys, amics i colegues que doneu suport al programa, a les bandes que em feu arribar els vostres compactes, a tots aquells que teniu feedback i que el transmitiu, a les promotores que d’eon a eon ens feu arribar material, als que us descarregueu el podcast i a tots aquells que en algun momentent us heu deixat portar per les vibracions de Metal Transfer, aquells que ens heu escoltat algun cop o que ens aneu seguint ja sia de tant en tant o regularment. Moltes gràcies a tots!!.

Si tot va bé, ens tornarem a escoltar a partir de setembre, iniciant la temporada 2009-2010, la temporada nº20. Suposo que amb alguns canvis, doncs corren algunes idees per la closca que m’agradaria poder materialitzar.

El programa para, però el blog segueix actiu. O sia que alguna cosa anirem deixant i postejant, com potser noves edicions de Melodic Avenue.

Passeu un good summer; rock hard, surf fast.