dilluns, 13 de juliol del 2009

MEGADETH: “Endgame”.

Mustaine i els MEGADETH han anunciat “Endgame” com a títol del seu esperat nou disc, el dotzè disc en estudi. La sortida de l’àlbum s’espera que sia al setembre via Roadrunner Records. El disc s’ha enregistrat en els recent estrenats estudis de la banda, Vic Garage, situats aprop de San Diego i amb un clar homenatge a Vic Rattlehead.

“Endgame” ha estat produït per Andy Sneap i el mateix Dave Mustaine, que ja s’encarregaren de produïr United Abominations. Mustaine ha comentat d’ “Endgame” que: “a nivell de lletres mai he estat conegut per ser un subjecte passiu en un món que necessita la nostra aportació, cada cop que anem coneixent més el llegat del nostre antic president. Poc es coneixia d’un alarmant document signat davant la llei anomenat Endgame, i que ara s’ha descobert. Aquest àlbum és l’obra més enèrgica que he ofert en deu anys i té molta més credibilitat que algú que hagi signat un document com Endgame davant la llei. El disc és la perfecta patada al cul que necessitaràs un cop hagis llegit l’esmentat document”.

L’actual formació de Megadeth la composen Mustaine, el guitarrista Chris Broderick, el baixista James Lomenzo (ex-White Lion, Pride&Glory) i el bateria Shawn Drover.