divendres, 20 d’agost del 2010

PRETTY MAIDS - Pandemonium


Label: Frontiers Records


M’ha agradat força aquest nou disc en estudi dels veterans Pretty Maids, si senyor. En general aquest “Pandemonium” em transporta records als seus discs dels noranta com poden ser Scream o Spooked, molt més del que ho han fet les seves darreres grabacions.

Sòlida producció, guitarres potents d’en Ken Hammer i un Ronnie Atkins poderós a la veu, i un grapat de temes que aconsegueixen transmetre aquella força i aquell punt d’autenticitat que penso ens faltava darrerement en un disc dels Pretty Maids.

No sé si seria arriscat expresar que han tornat els millors Pretty Maids dels darrers anys, però amb trallassos directes com “Pandemonium”, la metalera “Cielo Drive”, la ràpida marca de la casa “One World One Truth”, el mig temps “I.N.V.U.”, les melòdiques “Little Drops Of Heaven”, “Breathless” o la marcada “It Comes A Night”, a mi em sembla que si.

Evidentment que Jump The Gun i aquell Sin Decade queden ja una mica lluny, però aquest Pandemonium ens acosta més a la glòria que no pas a un caos catastrofista. Ahh!!, i han recuperat el seu logo de traç més clàssic. Les arrels empenyen.