dimecres, 21 d’octubre del 2009

DANGER DANGER - Revolve

Label: Frontiers Records

Tot i trobar molt més exitant aquell Four The Hard Away amb Paul Laine, el nou treball en estudi dels Danger Danger resulta una de les propostes més interessant de l’any dins l’escena hard rockera.

Amb el retorn a les veus de Ted Poley, els D2 editen aquest "Revolve" donant una nova injecció a la carrera de la banda amb un plàstic que vessa hard rock melòdic clàssic made in USA. Sense la pubertat i picardia d’aquell mític Screw It, i aixecant el peu de l’accelerador (els anys passen), Bruno Ravel, Scott West i Rob Marcello arrodeneixen un disc ben produït, carregat de bons temes, fantàstiques melodies, encisadores tornades (ratllant l’AOR exquisit) d’aquell hard vuitantero que, sense perdre les arrels, es va amotllant als nous temps.

No reneguen del seu hard rock de tints festius i alegres (més moderats, això si!!!) en temes com “Keep On Keepin’ On” (bonics doblets de Marcello), “Dirty Mind”, “That’s What I’m Talkin’ About” (de sencill i efectiu riff) o en un brillant “Hearts On The Highway”, ni tampoc obliden la seva vertent més trapella en un divertit i directe “Fu$”. Migtemps més ambiental en “Killin’ Love”, delícies melòdiques en la balada “Fugitive” i en un fantàstic soft-tempo com “Never Give Up”, sonant més moderns en “Rocket To Your Heart, i més enèrgics en un ràpid “Ghost Of Love” on de nou Marcello vola sobre el mástil.

Aquesta intentona de tornar als millors temps amb Poley resulta molt més atractiva del que ens podríem haver imaginat. Revolve, traspolaritzat als ’80, apuntaria ser tot un hit-singles.