dimecres, 16 de setembre del 2009

El nou Karma de WINGER


Després de reunir-se i tornar a l’escena musical amb IV, WINGER tenen ja apunt una nova entrega en estudi apodada “Karma” que s’editarà a finals d’octubre via Frontiers Records.

Segons declara Kip Winger, un cop tornaren de la gira promocional de IV es plantejaren grabar un nou disc de la banda que tingués un groove més rocker, que pogués encaixar entre el debut de la banda i el seu tercer LP Pull. El resultat és aquest proper Karma, un disc que han escrit i arranjat Kip Winger i Reb Beach (guitarra) conjuntament amb el bateria Rod Morgenstein i Jon Roth (guitarra/teclats), expresant amb aquest títol el sentiment de benestar i connexió que hi ha entre els membres de la banda. El llistat de temes que inclourà “Karma” és aquest: Deal With The Devil - Stone Cold Killer - Big World Away - Come A Little Closer - Pull Me Under – Supernova - Always Within Me - Feeding Frenzy - After All This Time - Witness - First Ending (Bonus Track).

De moment només hi ha una data per Espanya dins la gira europea per promocionar Karma, concretament el 12/12/09 a Madrid (Sala Ritmo

A continuació us enllaço un video on Kip i Reb comenten i mostren alguns detalls de la grabació de Karma.