dimarts, 3 de març del 2009

“Beautiful Mess” disponible a tot Europa.


El brillant vocalista JEFF SCOTT SOTO (Malmsteen, Talisman, Eyes, Journey) ha editat ja via Frontiers Records a tot Europa el seu recent nou plàstic en estudi “Beautiful Mess”.


L’edició del disc ve recolzada per una gira europea que s’iniciarà el proper 1 d’abril i per la qual Scott Soto ha configurat una banda força especial, incloent al magnífic guitarrista espanyol Jorge Salán, al baixista Fernando Mainer (ex-Tako), i al bateria Edu Cominato i el guitarra BJ (ambdós membres de la banda brasileña Tempest).


Les dates previstes per a territori espanyol són el 18/04/09 (Madrid, Sala Heineken) i el 19/04/09 (Barcelona, sala per confirmar). El show de Madrid serà un tant especial, ja que Jorge Salán actuarà també com a teloner amb la seva pròpia banda i aprofitarà per grabar el seu primer DVD en directe, i on Soto hi col.laborarà cantant en un parell de temes. De la mateixa manera, Jeff Scott Soto també aprofitarà per grabar un nou DVD en directe en el mateix concert de Madrid. En la gira promo de “Beatiful Mess”, soto intentarà combinar una part de material en solitari i una segona part amb tot un set-list de temes dels diferents projectes on Soto ha participat.

Aquí us deixo enllaçat el video clip del primer single “21st Century”, tema extret del nou LP de Jeff Scott Soto “Beautiful Mess”: