dimarts, 20 de gener del 2009

Ràdio Montblanc posa en marxa la nova plana web .cat

El diumenge dia 05-10-08 a la Sala Noble del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Ràdio Montblanc presentava la nova pàgina web www.radiomontblanc.cat. Un projecte que culminà el 25è aniversari de l’emissora montblanquina i que de nou demostra la ferma aposta que té per no quedar-se estancada i apostar constantment pel futur.

La nova pàgina .cat ja es troba operativa en bona part des del passat 5 de gener, oferint un major dinamisme al contingut, més agilitat a l’accés de la informació i la incorporació de tots els nous element de la navegació web. La nova pàgina permet la sindicalització de tota la informació mitjançant els canals RSS, tant de les notícies com de tot allò que s’actualitzi, des de la programació, el contingut dels diferents blogs de cada programa, com de l’apartat de “ràdio a la carta”, un espai que permet que l’oïent pugui escoltar o descarregar-se qualsevol programa que estigui disponible en el moment que vulgui, així com també agregar-lo en un canal de podcast via Itunes.

La plana web també s’ha preparat per a poder suportar elements multimèdia, amb previsió de poder oferir a curt termini clips de video i altres propostes audiovisuals.

www.radiomontblanc.cat preveu estar totalment operativa a finals d’aquest mateix mes de gener.