dimarts, 20 de gener del 2009

6 Bajo Par.


APHONNIC presenta el seu tercer disc 6 Bajo Par editat el passat dia 12 de gener de 2009 a través de Producciones Malditas i Maldito Digital.

Després de dos discs editats SILENNCE (PAI MÙSICA-2003) y FOOLPROOF(Autoedición -2006), presenten nou treball que no deixarà de sorprendre amb cada un dels seus temes, no només per la seva qualitat, si no per la seva nova i ferma proposta musical. Si ens tenien acostumats a unes lletres contundents en anglès ara deixen pas a una major explosió de continguts en castellà.

Grabat, mesclat i masteritzat per Alberto Castro (Dismal,Dask) en els estudis AREAMASTER de Vigo (Siniestro Total, Herederos da crús, Los Piratas,Mercedes Peón,Vargas Blues Band), APHONNIC obren una nova etapa en la seva carrera plena d’il.lusió i canvis. Melodia i sentiment es barregen sota grans ritmes, que sense abandonar el metall, converteixen aquest disc en una de les millors propostes estatals en el seu estil.
6 Bajo Par conté 10 temes, “Dios da“ (dirigida al primer món en general, mientras se mueren de hambre nosotros morimos de vicio) “La verdad“,“Puta“,“Es lo suyo“ (ahora me tratas con respeto, ahora que tu vida depende de mi, ya no me vale, dispárales ) “Profetas“ , “Tú y yo“,“Una historia real...cáncer“, “Mamá llora“ (por que aparte de las mujeres maltratadas siempre están los hijos, dime que esto va a cambiar algún día), “Carta desde la otra orilla“ i “Ellos“.

Actualitat, compromís, denuncia, et faran veure la realitat des d’un altre punt de vista. Un nou projecte d’APHONNIC que no deixarà indiferent a qui l’escolti.


Després de la seva darrera gira per tota la peninsula i amb més de 50 concerts compartint escenari amb grups com Hamlet, Sober, Skizoo, Habeas Corpus, Terroristars, Estirpe, Tenpel, Kannon, Boikot i un llarg etc i dos videoclips, “Little Girl” del seu primer CD Silennce i “Hugo Box” del seu recent Foolproof, ambdós realitzats per Jorge Coria, director amb qui ja han col.laborat en la realització de la banda sonora de la pel.lícula El año de la garrapata amb una versió del “Bienvenidos” de Miguel Ríos.


És ara enmig del procés de producció del seu tercer videoclip “Dios Da” (tema de 6 Bajo Par) quan el grup es troba preparat per fer el salt, sorprendre i renovar.
Podeu escoltar dos temes a www.myspace.com/aphonnic