dimecres, 2 de juliol del 2008

TEMPORADA IRREGULAR DE METAL TRANSFER

Mitjançant aquest post, m’adreço als oïents i seguidors de Metal Transfer per tal de demanar disculpes per la irregularitat en les emissions del programa durant aquests darrer mesos, i també per la minsa continuitat en aportar contingut tant en la web com en el corresponent MySpace, així com el fet de no procurar un feedback a cop de mail o penjar el corresponent programa setmanal de Metal Transfer.

Per causes exclusivament personals no m’ha estat possible donar tota l’atenció que necessita el Metal Transfer, havent de recòrrer diverses setmanes a editar programes ja enregistrats o bé editar programes totament musicals.

És per això que m’agradaria disculpar-me com a responsable de Metal Transfer, esperant haver arranjat aquests desajustaments durant les darreres emissions.

El proper dijous dia 3 de juliol serà el darrer Metal Transfer d’aquesta temporada, i aquest cop si que deixarem el Metal Transfer en l’estat de “OFF”. Una aturada que ha de servir per renovar certes coses i reorganitzar el programa de cara a la propera temporada.

Reconec que aquesta desantenció ha allunyat Metal Transfer envers a certs aspectes promocionals (segells, labels, media...etc), però a favor només puc afegir que mantingueu la confiança en el programa, doncs en major o menor intensitat estem al peu del canó des del 1989, i amics, un any dolent el pot tenir tothom.

Moltíssimes gràcies per al vostra atenció i comprensió, i que passeu un bon estiu.


Marcel Huguet (Rble. De Metal Transfer)