dissabte, 5 de juliol del 2008

Els santets de L.A.


MÖTLEY CRÜE retornen a l’escena amb “Saints Of Los Angeles”, el seu primer treball en estudi en deu anys amb els quatre membres originals: Nikki Sixx, Mick Mars, Tommy Lee i Vince Neil. Suposa el seu novè disc en estudi i es basa en la seva pròpia biografia, amb lletres personals, mostrant les intimitats i extraient material del seu best-seller publicat pel New York Times “The Dirt”, un llibre capdal per milers de fans i seguidors de la banda i del rock en general.

Aquest nou plàstic de Mötley Crüe queda definit en paraules del mateix Nikki Sixx com a “una recopilació de despropòsits, ments malaltes, batalles amb la industria de la música i un bon grapat de històries de sexe”.

El primer sencill “Saints Of Los Angeles” s’ha colocat en el top 5 de les emissores americanes, i s’ha estrenat en el joc per a consoles Rock Band i conseguint milers de ventes via Itunes.

Coincidint amb la publicació del disc, la banda posa en marxa pels USA la seva pròpia gira Crüe Fest, amb les bandes Buckcherry, Papa Roach, Sixx AM (banda paralel.la de Nikki Sixx) i Trapt.

Podeu veure el video del sencill directament aquí.