diumenge, 1 de desembre del 2013

RENAIXEMENT / REBORN 2.0

Presto atenció al blog. Inmovilitat des del passat febrer. Sense actualitzar contingut ni aportar cap mena d'informació envers el Metal Transfer. Un silenci que a primera vista denota un adéu sense un futur massa proper.

La percepció a la xarxa, al món 2.0, estava aturada. Però a l'altra banda, al món palpable i més real, el renaixement del Metal Transfer ha anat prenent forma, buscant la manera i la complicitat d'evitar que un espai musical com aquest no quedés arraconant en el calaix dels records, en sencillament una etapa de "les nostres vides" que amb els anys anès prenent un color sèpia.

No. Aixó no havia de passar. I gràcies a l'esforç i en la creença ferma en un projecte de tot un grapat de gent que puja dins un tren que no sabem on ens durà, ha estat possible.

S'ha creat. Ha nascut. Un col.lectiu de persones que hem estat vinculades al món de la ràdio local ha estat capaç d'iniciar un projecte de comunicació obert i plural. Així ha nascut La Veu Jove TV; una plataforma on-line on la música, la ràdio, el teatre, els llibres i l'actualitat cultural en són notícia.

I dins aquesta aventura cultural, dins a la La Veu Jove TV i mitjançant les emissions de ràdio on-line de XarxaVeuTV, Metal Transfer es transforma en un podcast musical on cada setmana deixarà a disposició dels oïents una píndola hard-rockera a la xarxa.

A partir d'ara el podcast de Metal Transfer disponible cada setmana a la xarxa, amb l'esperit independent i lliure que sempre l'ha caracteritzat.

És un placer tornar. És un orgull tornar. És una alegria escoltar-nos tots de nou: Com Peta, La Casa de Palla, Planet Dance, Nits de Rock'n'Roll, TechnoAnimal, Descàrrega de Consciència, El Tren de Mitjanit, i a tots aquells que s'apuntin a la nova aventura.

"XarxaVeuTV, la Veu Jove de la Conca ara per internet!!!".