dissabte, 2 d’octubre del 2010

SKIN trenquen el silence.



Fantàstica notícia acabo de llegir pel ciberespai!!!, el retorn després d'anys de silenci discogràfic dels britànics SKIN. Ho fan editant un nou disc en estudi, passant de discogràfiques i de manera totalment independent, mitjançant l'adreça www.skinfreak.co.uk.

Els autors de temes tant emblemàtics com "House Of Love" o "Money" tornen amb aquest "Breaking The Silence" i el més guapo de tot segons les seves paraules "tornem amb un disc que volem que soni com si fos en directe, tornem a les nostres arrels amb la idea de fer un disc que sia real i cru". El resultat de tot plegat és un nou plàstic dels Skin que ve acompanyat d'un DVD en directe (Skin Reunited) amb el documental la reunió de la banda i el concert el passat any al Download Festival, i una edició d'un disc en acústic (Up Close&Personal).

El llistat complet de temes del disc és aquest: Good To Be Back - Don't Call It Love - Stronger - Can You Feel It? - The Book Of Your Life - When I'm With You - Trigger Inside - Indestructible - Redemption - Bad Reputation - Born To Rock 'N' Roll.

Més info a: www.skinrocks.info

Del tema Born To Rock'N'Roll s'ha enregistat un video clip que adjunto a continuació: