dimarts, 18 de maig del 2010

GIANT - Promise Land

Label: Frontiers Records

Estem davant d’un grandiós disc de hard rock melòdic, una de les millors produccions editades darrerement, sense dubtar-ho, però ja us avanço que aquests renovats GIANT no són el mateix sense Dann Huff, el guitarrista i vocalista que liderà la banda al llarg dels noranta en aquells dos clàssics primers discs, Last Of The Runaways i Time To Burn.

Si tenim en compte aquell refregit de demos presentables que ens editaren com a III, “Promise Land” representa la quarta entrega en estudi dins la discografia de la banda i un retorn al panorama musical després d’anys de silenci. Aquest retorn es materialitza amb un nou line-up, mantenint als originals David Huff (bateria) i Mike Brignardello (baix), i incorporant al guitarrista Jon Roth (Winger) i al reputat vocalista Terry Brock, qui certament realitza un lloable treball al llarg del disc.

Obviant el factor de la no participació de Dann Huff en aquesta nova singladura dels Giant, cal dir que tot i els canvis de formació s’intenta mantenir l’esperit Giant pels 4 costats, aportant al llarg dels temes melodies i compasos que ens ajuden a identificar a Giant. Un exercici musical que aconsegueix agrupar en aquest nou disc un grapat de bons temes hard rockers.

L’entrada del disc és realment d’infart amb l’esplendorosa “Believer” i el mig temps AOR “Promise Land”, mantenint-se en ambdós temes l’emprempta Giant per sobre de tot. Retalls de bon hard rock en “Save Me”, “Prisoners Of Love” (de nou les guitarres respiren l’estil marcat per Dann Huff), “I’ll Wait For You”, la vacil.lona “Double Trouble” o la ràpida “Complicated Man” (a’la Time To Burn). Menció especial per la gran balada “Our Love” (magnífic Terry Brock), l’entretemps “Through My Eyes”, un delicat “Dying To See You” o el melòdic de gran tornada “Two Worlds”.

Li posem l’enganxina de discasso i te’l recomanem, advertint però l’anyorança vers Dann Huff; les coses pel seu nom.