dissabte, 9 de maig del 2009

SIMFONIA METÀL.LICA

Es gratificant conèixer companys de batalla dels mitjans radiofònics, aquells que cada setmana es planten també davant d’un micròfon per acostar-nos a l’escena metàl.lica. I encara més quan et topes amb algú que ofereix un espai interessant i alhora amb qualitat, sabent què es porta entre mans.

Aquest és el cas de SIMFONIA METÀL.LICA, un programa de ràdio conduit per Albert Perera i que s’emet tots els dijous a partir de les 23:00h. a Segre Ràdio, donant àmplia cobertura a les terres lleidatanes. Novetats, entrevistes, recomanacions i una dossis setmanal purament metalera per satisfer les necessitats de qualsevol seguidor de l’escena.

Talment com comenta l’Albert, la presència a la xarxa és molt important, i des de fa ben poc han estrenat nova plana web del programa (www.simfoniametallica.com) on s’hi poden trobar diversos continguts interessants, com cròniques, crítiques, entrevistes, galeria fotogràfica, així com poder-se descarregar la darrera edició del programa en format mp3.

Des d’aquest humil espai només ens queda felicitar-lo per la tasca de difondre el metall per les ones herzianes, i animar-lo a seguir endavant.

Us recomano visitar l’enllaç per més info: www.simfoniametallica.com