dijous, 20 de novembre del 2008

MELODIC AVENUE, franja exclusiva pel rock melòdic.

No negarè l’afinitat que tinc vers el rock melòdic, cosa prou latent al llarg dels tropecents programes de Metal Transfer que portem ja llençats a les ones durant una bona colla d’anys.


Com que no és plan d’atiborrar el Metal Transfer amb l’estil esmentat, doncs procuro encabir la majoria d’estils del regne metalero en cada programa (cosa gens fàcil!!!), he decidit donar sortida a la meva inquietut i crear un espai on el rock melòdic sia el protagonista.


Amb l’objectiu de renovar les fòrmules musicals de Ràdio Montblanc neix la iniciativa MELODIC AVENUE, una franja horaria non-stop dedicada exclusivament al rock melòdic (hard, AOR, west-coast...) i que sortirà en antena cada dijous a partir de les 23:00 hores. Un fil musical sense interrupcions carregat de rock melòdic pels amants i no amants d’aquest gènere musical. Una iniciativa sota segell Metal Transfer i que es troba en fase beta des de fa unes setmanes i per això de moment no contè jingles indentificatius, però que espero es consolidi conforme es vagin emetent les diferents edicions.


Una proposta que no es mou sota cap altre objectiu que no sigui el plaer de disfrutar durant 60 minuts d’una sel.lecció acurada de bon rock melòdic, amb el segell exclusiu que sempre ha determinat el tarannà de Metal Transfer; defugir de les modes i seguir un criteri independent.

Així que si degustes bon rock melòdic, tens un petit espai on cada setmana intentarem aportar una dosi altament melòdica de rock. Ens pots sintonitzar al 107.0 del dial FM o bé a través de la secció de “ràdio en directe” a www.radiomontblanc.org (cliqueu sobre l’icona d’Itunes i ja s’executarà el reproductor que tingueu configurat en el vostre sistema).