dijous, 6 de desembre del 2007

JOURNEY JA TENEN NOU VOCALISTA.

Doncs sembla que el rumor serà ben aviat oficial. El filipí Arnel Pineda es convertirà en el nou vocalista de JOURNEY, l’encarregat de substituir a Jeff Scott Soto i de posar veu al que ha de ser nou disc en estudi de cara al 2008. Pineda provè de la formació filipina Zoo que debutava a inicis d’any amb el disc Zoology, i gràcies a una plataforma con YouTube on corren diversos videos de la banda fent covers de Journey, va captar l’atenció de Neal Schon i companyia, i Arnel va volar fins a San Francisco per realitzar audicions amb la banda.

Referent al proper plàstic en estudi, sembla que Kevin Shirley seria de nou l’encarregat de produir-lo, com ho feu amb Arrival i Trial By Fire.

Ara el debat és obert per a tots els seguidors de la banda, si Journey han jugat bé les cartes apostant per un desconegut vocalista prescindint d’un curtit mercenari com Scott Soto, o bé si han perdut l’oportunitat de realitzar el que tothom espera, una desitjada reunió amb Steve Perry i deixar-se ja de tantes tonteries....; opineu su voleu!!.