dimecres, 10 d’octubre del 2007

Primer disc d’ECO.


ECO és el nou grup gallec format per guitarrista Alberto Cereijo i el bataca (components de Los Suaves) conjuntament amb el baixista Tino MojónDiego P. Castro i el cantant Roberto Espinosa.

Acaben d’editar el seu primer plàstic “Réplica” a través del segell Santo Grial, aconseguint una sonoritat rotunda combinada a la perfecció amb destresa i el bon gust de les guitarres de Cereijo, la classe de Tino, el poder del baix de Diego i les elaborades melodies vocals de Roberto. La base instrumental contundent sobre la qual encaixa perfectament una veu melòdica faran, sens dubte, que ECO canviï la forma en que es veu el rock en aquest païs.

Temes melòdics que conviuen amb balades emocionants i mitjos temps contundents. Riffs demoledors donant pas a tornades enganxoses i guitarres solistes insuperables. 11 temes grabats amb una producció cuidada i enmarcats sota un diseny amb força.

Ja hi ha dates fixades pel mes de novembre en directe, on la banda acompanyarà a Los Suaves. Més info a www.eco-rock.com