dimecres, 19 de setembre del 2007

APEIRON PRESENTA EL SEU SEGON TREBALL DE LA MA DE BARBAR PRODUCCIONS


Dilluns 17 de setembre, la prestigiosa banda de rock progressiu garrotxina, APEIRON (MARC USANO: Veu, guit./RAMON SALVADO: Guit./JAVI GARRIGÓS: Baix/TONI PUIG: bat.), juntament amb la productora local BARBAR PRODUCCIONS, han presentat el seu segon treball, “Cru”. El disc ha estat cuidadosament produït i enregistrat als estudis de Clip So Professional d'Olot. Les mescles i el mastering han estat realitzats als Estudis44.1(Aiguaviva) aconseguint un resultat espectacular.

Apeiron és una formació amb una llarga trajectòria musical, que tot i ser una banda molt consolidada musicalment (toquen junts des de lany 1995), varen emergir amb força amb el seu primer treball, Sons Estèrils, que els va dur fins a ser finalistes en el primer concurs a nivell nacional en el nostre país, el SONA 9 de lany 2005. Es tracta duna formació contundent i absolutament compenetrada que practica un estil de rock compacte amb tints progressius. El grup es destaca per la potencia del seu directe i el tractament de les melodies vocals, molt acord a les noves tendències. Es tracta de la única formació de rock progressiu en català a tot el país, i la seva singularitat i trajectòria ha fet que disposin dun important nombre de seguidors que els acompanyen fidelment a tots els seus concerts. Amb la darrera incorporació del nou baixista del grup, Javi Garrigós (ex-ASPID) el grup ha assolit una major potencia en directe i una nova dimensió.

APEIRON practica un rock intel.ligent segons ja ha estat anomenat per alguns crítics- i curós en tot el seu procés (creació, el.laboració i execució), i no en va el disc pot considerar-se un disc de culte, on es van descobrint interessants detalls i missatges a mida que sestudia i sescolta. El disc incorpora un videoclip del grup, i es pot aconseguir a les botigues de discos de la ciutat dOlot, així com posant-se en contacte amb el grup, en les seves web: www.apeiron.cat i www.myspace.com/apeironrock.